2012. június 19., kedd

Vilagrekord itthonrol !!!!

Tudjatok, hogy nem vagyok egy bekeshalas horgasz es nem tudok orakat es napokat nehany bot mellett ulni. Egyszoval a pontyozas nem az en mufajom...

De amirol most szo lesz az tenyleg egy hihetettlen eredmeny, s ha jol safarkodnak a hirrel es vizzel  akkor az orszag felkerulhet a Vilagterkepre, sok millio euros bevetellel gyarapithatja a hazai vizek kezeloit.




46 kg feletti pontyot fogtak itthon !!!!

terkep itt a tohoz

Remeljuk a viz gazdaja meg tudja ovni ezt a pontyot, s nem valakinek a kertjeben felakasztva vegzi be matuzsalemi eletet ( kepe a MAHOR rekorlidtajan :( ). Ezekre a fogasokra komoly iparagat lehet felepiteni, ne hagyjuk elkallodni. Adjunk nevet ennek a halnak es legyen akkora megbecsulese mint tobb tarsanak vilag szerte.

1 megjegyzés:

  1. Hello!

    Ez nagyon szép és jó dolog, csak egyetlen szépséghibája ennek a dolognak, hogy feltételezhetően egy balatoni pontyról van szó, ami valamilyen úton módon átkerült ebbe a tóba. A másik, hogy magyar ember ezen a magyar vízen nem horgászhat, mert minden magyar ki van innen tiltva... ( a miértekről nem tudok) Bojlis berkekben ez a fogás már elég nagy port kavart, kíváncsian várom a folytatást!

    VálaszTörlés