2012. május 11., péntek

Mit hoz a hetvege?

Megint itt a hetvege, celpontot kellene valasztanom. Szombaton hajnalban kellene lelepni nehany orara, ez jott be a csaladnak a legjobban. Az idojaras is kegyes most hozzank, csak este jon meg a szel ( szombat este es a vasarnap megint a szorfosoke :)  ).

Delegy tokeletes lehetne, ha koran reggel is hozza tudnek jutni a napijegyhez de meg nem jottem ra hol tudnek jegyet venni mondjuk reggel hatkor.  S ami elkerulte a figyelmemet... mar ivnak, szoval jobb Oket most nem cseszegetni... szoval most egy ideig felejtos a tema, marmint ha etikusan allunk hozzajuk.

Ma hazafele megnezem az M0 alatti szakaszt a Dunan, elmeletileg ott is szoktak tobzodni a balinok. Nekem meg abszolut ismeretlen a palya, de eleg kozel van igy erdemes lenne megismerni.

Mehetnek a Velencei tora mert eleg kozel van, Agardon ismerek is nehany jo szakaszt de ott eddig mindig nullaztam, szoval nem valami vonzo ha az ember sikeres akar lenni.

Vagy lehetne a Balaton amely meg mindig igen tiszta, a kuszivas kellos kozepen nem nagy kihivas a balinokra valo horgaszat, de most mukodhet a legyezes is vegre amivel nagysagrendileg no az elmeny faktor.

addig is felteszem ide a kedvenc videom linkjet , iszonyat energiaval tolt fel minden alkalommal mikor megnezem

Tarpon horgaszat

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése