2011. október 6., csütörtök

Utolsó nyári este

Az utolsó nyári napra egy tavi legyezést terveztem. Goldoltam a nyarat egy mesterhármassal zárom le: akartam fogni domit, balint es süllőt.Tegnap még megkötöttem a legyeimet, otthonról is kikértem magamat. A tógazdával azt is leegyeztettem, hogy majd a horgászat végén jelentkezem be és ki, hogy ne menjen el az értékes idő.

17.10-kor zártam le a számítógepem, s indultam horgászni. Normál napokon 30 perc alatt a parton lehet lenni.

1 óra alatt értem ki a városbol, mert 2 órával az indulásom előtt volt egy baleset a Budaörsi úton kifele.  De a városban nem lehetett megmozdulni, mert mi szegény magyar parasztok mindent megbámulunk ahol villogó mentő lámpát látunk. A magyar autós lelassít - szinte megáll - megnézi mi van a járdán ( már nincs semmi akadály az úttesten ) majd kövér gázt adva elhajt. Jó kis dugót kreálunk magunknak. Persze a magyar autós csak a kék fényt veszi észre, a zebránál álló átkelni szándékozó gyalogosnak nem áll meg, sőt ha lehet elgázolja...

Szóval köszönhetően a kulturált autós polgártársaimnak, ez a szezonzáró legyezés elmararadt. Talán még lesz alkalmam egy klassz kis napos legyezésre októberben, bár egyre kevesebb erre az esély.

4 megjegyzés:

  1. Sebaj! Lesz még jobb ! Én is ki akartam ma ugrani, de nem jött össze. Holnap ugyan ugorhatnék, de az idő nem lesz éppen csodás. :)

    kareszoft

    VálaszTörlés
  2. majd fel robbantam... s holnap sem lesz konnyebb... jon a szel en meg benn ulok majd :(

    VálaszTörlés
  3. Én azért - sötétedés ide vagy oda - lementem a Duna partra. Hasonló indíttatásból - szerintem is ez a nap volt zárónap.
    19:00-ra értem le, szereltem össze a cuccot és kezdtem dobálni. 19:15-kor már a zsinórom nem láttam és kétszer is fejbe vágtam magam léggyel. 19:30-kor már összecsomagolva indultam haza. Úgy tűnik ez egy ilyen zárónap volt.

    VálaszTörlés
  4. Ne keseredj el!
    A szép nyári napok után, majd jönnek a szép őszi napok.
    Horgászni minden évszakban lehet...

    VálaszTörlés