2011. november 24., csütörtök

Hat nem menekultunk meg....

Talan mar mindenki tudja, a Moody`s hitelminosito 1996 utan ujra a "befektetesre nem ajanlott" kategoriaba sorolt minket. Ez a forint arfolyamaban azonnali 10 forint gyengulest jelenetett.

Meggyozodesem, hogy ezt azert kaptuk, mert a kormany megszegte a bankoknak adott szavat , miszerint a bankok javalatainak megtargzalasaig nem hozznak uj intezkedeseket a "deviza hitelesek megsegitesere". ( amugy errol is megvan a velemenyem: amit a kormany tesz az nehany tizezer tehetos ados kimentese, mig a nagy tomegek csak tovabb szivnak a forint gyengulese miatt. Ha a kormany nem kavar evvel a vegtorlesztessel, akkor most a forint 280 lenne a gyengulo euroval szmben, s 227 a svajcival szemben ).

Ellenben most, hogy a munkaltato 7.5m forint ertekben adhat ado es jarulek mentesen penzt az alkalmazottnak, tovabbi vesztesegeket jelent a bankoknak. Konnyen belathato, hogy keves ember szamithat a verseny szektorban ekkora segitsegre a munkaltatojatol, s az allam sem tud segiteni a 700,000 kozalkalmazotton, mert kilog a segge a nadragbol.

Akkor viszont kinek segit, mikozben a tobbi embernek es a bankoknak art? Azoknak az adocsalo vallalkozoknak, akik most igy adomentesen tudnak penzt kivenni a cegbol....

Kozben az idiota Matolcsy azt mondja, hogy ez a leminosites is a forint elleni tamadas resze... pedig csak vedik azokat a taxisoforoket es nagymamakat, akik a megtakaritasaikat egy alapon keresztul eddig a orszagunknak adtak kolcson... az baj, hogy a hazai hiveknek szant nyilatkozatok csak tovabb assak a sirunkat... azt hiszik, hogy kommunikacioval meglehet oldani mindent...pedig nem

DOLGOZNI KELL, S KEVESEBBET KOLTENI !!!!

1 megjegyzés:

  1. MSZMP=MSZP=FIDESZ=SZDSZ(kikopott)=LMP=JOBBIK
    Mindegy kire szavazol, a háttérhatalom ugyanaz marad.
    Tegnap hallgattam Matolcsyt. Nem ezen a bolygón él. Mintha nem is ember lenne, hanem egy android. Ezek az emberek oly távol élnek a magyar valóságtól a csontpalotáikban, hogy halvány lila fingjuk sincs a realitásról. Néha a tévé bemondja, hogy kiugrott valaki az ablakon. Egyébként jóval többen lesznek öngyilkosok, mint amiről tudunk, mert szándékosan agyonhallgatják.
    21 évvel a rendszerváltás után itt tartunk. Siralmas. Na megyek horgászni lassan. Tróger banda!

    VálaszTörlés