2011. november 16., szerda

Kiosztotta Séfbácsi az első horgászblog díjat

Első szavunk csakis a GRATULÁCIÓ lehet kedves Atyafinak, aki egy igazán vibráló, humoros horgászblogot vezet. Ezek után remélem több figyelmet kap majd kedves Atyafi, talán még egy kajak kereskedő is reklám lehetőséget lát majd a blogjában.

                                       Horgász Blog Díj 2011 győztese


Évekkel ezelőtt ezt a bloggolást csak úri huncutkodásnak tartottam, de mára el kell ismernem, hogy igazán hasznos számomra és remélem azok számára is akik ezeket a sorokat olvassák.

Nem gondoltam volna , hogy valaha naplót fogok írni ( s talán még kedves osztályfőnököm és magyar tanárom sem :) ) , de egyszerűen így sokkal könnyebb  felidézni az emlékeimet, s a megeszerzett tapasztalataim sem vesznek el.

Ha magam mellett másnak is örömet okoznak ezek az írások, víz bemutatók és a különböző módszerek ismertetése , akkor már tényleg megéri az a néhány perc esténként amit a billentyűzet előtt töltök el.

Remélem többet kedvet kapnak megírni emlékeiket és tapasztalataikat, s ez ne csak a legyes és pergető horgászok "kiváltsága" legyen, hanem a többi módszer művelője is ragadjon billentyűzetet. Legyünk büszkék arra amit elérünk, hirdessük az igét, javítsuk a hazai horgászkultúrát.

Hajrá horgászok!

ps) mintha ezt loptam volna valakitől ??? :) :)


1 megjegyzés:

  1. Köszi a megjegyzést!
    Csak jókat Atyafiról, mert figyel ám! :-O
    És aki rosszat ír, azt elviszi a ..... bagoly.

    VálaszTörlés