2011. november 25., péntek

ezt most ajanlanam.... max sokan megutalnak

http://hvg.hu/w/20111125_sparta

egy igazan megoszto bloggolotol... de neha bele kell nezni a tukorbe... s aki okos az nem a tukrot tori ossze, hanem elovesz egy fesut es hasznalja...

7 megjegyzés:

  1. Ja, Gyurcsány tudta...meg a Tóta W. is...

    Inkább fogjál még sügereket...mert jön a "DS".

    VálaszTörlés
  2. Kedves Nevtelen!

    itt most nem a partokrol es szemelyekrol van szo... nincs altalanos igazsag, de van jozan paraszti ész... kerdezd meg az Argentinokat, tetszett e nekik a kuruckodas?? minkor hirrtelen semmit nem ert a penzuk... persze akinek egy fillere sincs a bankban es feketen kapta eddig a penzet annak tetszik ez a bankellenes politika... a bankok mindig megkeresik a penzuket, max a BETETESEK ( nagymamad, edesanyad ) nem kapnak kamatot a penzukert es a kis cegek meg hitelt... s akkor lesz jo vilag... sajnos Matolcsy es Orban soha nem dolgozott a versenyszferaban, ahol megmerhette volna a tudasat, ratermetseget... ezek vezetik most fek nelkul (ellenzek nelkul) ezt a gyorsnaszadot, s meg a sajat emebereikre sem hallgatnak ( Varga Mihaly) akik kiabaljak, hogy ZATONY!!!

    s igen, en pont ezert kezdtem 2 eve horgaszni, mert akkor nem az unortodox gazdasagpolitika hulyesegein torom a fejem, mint hetfotol-pentekig a nap 24 orajaban...

    sajnos nem latok olyan politikai erot aki azt mondja, hogy csak annyit akarok kolteni ratok emeberek amennyit ti hajlandok vagytok befizetni adoba...

    VálaszTörlés
  3. Hmmm. HVG? Összetörni nem kell, de csak olyan embereknek szabad a kezükbe venni, akik tudnak a sorok között olvasni. :-O Akkor talán még tájékozódni is lehet belőle.
    Azért azt szögezzük le, hogy ezért a mélypontért az elmúlt megyó-feri kormány az igaz felelős. Emlékszem akkoriban a FIDESZ úgy adta át a kormányt a beszédhibás nagyfőnöknek, hogy az vad osztogatásokba kezdett. Még 2004-ben nagyon ott voltunk az élbolyban. Gyurcsányról no komment. Talán a nevét sem kellene kimondani. Abban viszont egyetértek, hogy a FIDESZ nem igazán tudja mit csináljon. Többet vártam tőlük, de nem rájuk szavaztam. Bár én az EU-s tagságnál is NEMMEL szavaztam. :-O Nem tudom ti hogy vagytok vele, de én sosem vágytam olyan társaságba, ahol nem szerettek. :-O

    VálaszTörlés
  4. Boc,s az összetörés képzavar. Inkább összegyűrni nem kell. :-O

    VálaszTörlés
  5. Szerintem meg mindkét fél ugyan annak a kutyája.
    Az ilyen cikket végig sem tudom olvasni.

    Argentínában más volt a helyzet. Volt fundamentum (az USA marhafogyasztása).
    Mo-on már nincs fundamentum, szisztematikusan tönkrettetek mindent.

    A hazai helyzet sokkal rosszabb.
    Szerintem meg minden pénzügyeskedőt meg ránktelepedőt ki kéne zavarni, és ellátni magunk saját termelésből és MUNKÁBÓL saját bankkal és saját pénzzel. Mert eltudnánk!
    Csak mindenki fél megtenni. iNKÁBB MONDVACSINÁLT FASZSÁGOKRA OSZTOGATJÁK AZ EUS ALAMIZSNAPÉNZT ...ÁH HAGYJUK! eZ A Z EGÉSZ NEM IDE VALÓ! Csak provokálja az embert.

    VálaszTörlés
  6. "bankok mindig megkeresik a penzuket, max a BETETESEK ( nagymamad, edesanyad ) nem kapnak kamatot a penzukert es a kis cegek meg hitelt."

    Ez a baj, úgy keresik meg a gátlástalanul pénzüket, hogy semmilyen értéket nem teremtenek, a kisvállalkozások másképpen is juthatnának pénzhez.

    "sajnos Matolcsy es Orban soha nem dolgozott a versenyszferaban, ahol megmerhette volna a tudasat, ratermetseget... ezek vezetik most fek nelkul (ellenzek nelkul) ezt a gyorsnaszadot,"

    Lehet, hogy csináltak hibákat is (szerintem biztos) ebben nagy iszapbirkózásban, de az iszapot nem ők csinálták.

    A mai napig nem értem, hogy merühettek egyáltalán fel ilyen nevek a miniszterelnöki posztért, mint a Megyo, Kúrcsány, vagy a Bajnai. Nekik volt versenyszféra tapasztalatuk, kuplerájt is csináltak az országból.

    A Befizetés=Kifizetés kérdés egy állam vonatkozásában sokkal bonyolultabb, mint a leírt egyenlőség. Arról nem is beszélve, hogy azok fogyasztották az ingyenebédet, akik széttárták a kezüket a kifizetéseknél...

    VálaszTörlés
  7. Bocs Skacok, hogy beleokoskodom, de miért feltételezitek ezekről az emberekről, hogy BÁRMIFÉLE jószándék is vezetné őket az ország kormányozásánál??
    Folyamatosan mindenki a tehetségtelenségüket és a bénaságukat hangsúlyozza és közben szépen elmentek Ti is a lényeg mellett. Nem erről van szó! A rendszerváltás óta ezek az urak csak és kizárólag saját zsebre dolgoztak és TUDATOSAN züllesztették le az országot. Ezek az urak zseniálisan rafináltak és okosak, csak leszarják nagy ívben a gazdaállatokat. Bármi is történik velünk ők mindig jól járnak. Ha bedől minden ők pattannak. Ha betegek lesznek magánklinika várja őket Ausztriában. Ők már teljesen kikapcsolták magukat az ország vérkeringéséből és csontpalotákban élnek, ráadásul a hatalom megmérgezte a lelküket. Torz személyiségek. Szóval, ha tényleg szeretnétek egy szép házat építeni erre a mocsárra, akkor az alapokat kéne szétverni és utána lehetne beszélgetni a részletekről. Tehát röviden szart reszelni és jajgatni a legkönnyebb. A szabadságot és a jólétet és a tisztességes megélhetésnek ÁRA van. Azért fizetni kell. Azért tenni kell.

    VálaszTörlés